Mijn favorieten

Start verkoop De Lanen 13 december

Op donderdag 13 december a.s. gaan de 4 woningen van De Lanen Apeldoorn in verkoop. Wij nodigen je graag uit tussen 17.00 en 18.00 uur op het kantoor van Nieuwbouw Centrum Apeldoorn (gelegen aan de Roggestraat 167) om de start verkoop bij te wonen. Maak nu al je eigen account aan via de projectwebsite en geef je favoriete bouwnummer door indien je dit nog niet gedaan hebt.

Projectwebsite: https://www.delanenapeldoorn.nl/

 

De 4 halfvrijstaande herenhuizen aan de Nijbroekseweg worden gekenmerkt door veel ruimte in en om de woningen. De woningen hebben een inhoud van ruim 580 men staan op brede kavels van maar liefst 420 m2 tot 458 m2. Welk bouwnummer heeft jouw voorkeur? Geef het nu al aan in je eigen account, dan heb je straks een streepje voor. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. 

Van 13 t/m 19 december 2018 kun je je vervolgens officieel digitaal inschrijven voor een van de woningen. Deze inschrijving sluit op 19 december 2018 om 17.00 uur! Dus zorg dat je op tijd bent. Een dag later worden de woningen toegewezen op basis van de voorkeuren die je hebt doorgegeven. De toewijzing geschiedt op enkele voorwaarden, waaronder een financiële check. Kom je in aanmerking voor een woning in De Lanen? Dan heb je, door nu alvast je favoriete bouwnummer door te geven, straks een streepje voor.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring