Mijn favorieten

Start verkoop Ugchelen Buiten Veld B en C

Op zaterdag 7 oktober gaat de verkoop van de volgende fase Ugchelen Buiten van start. Tussen 10.00 en 12.00 uur ben je van harte welkom in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501 om je in te schrijven voor jouw droomhuis! Het gaat om 41 woningen in Veld B en C.

Veld B
De 13 woningen van Veld B zijn ontworpen door Mix architectuur. De woningen krijgen een modern dorps karakter, met een optimaal gevoel van buiten zijn. In de 5 vrijstaande villa’s en 8 semi-bungalows die in veld B worden gerealiseerd hebben de architecten bijvoorbeeld veel glas toegepast. "Door glas op open hoeken te plaatsen wordt ingespeeld op de natuur en wordt buiten optimaal voelbaar gemaakt", aldus Reinier Ubels van MIX Architectuur. De woningen zijn zorgvuldig ontworpen met dunne dakoverstekken en houten elementen in de gevel en daarmee refereren ze aan het “Apeldoorns huis”.

Woning in Veld B


Veld C
De 28 woningen van Veld C hebben juist weer een compleet andere uitstraling. Architect Bedaux de Brouwer heeft diverse woningen ontworpen met een link naar lokale architectuur, maar wel een eigentijdse uitstraling. "Belangrijk was rijkheid en variatie maar ook eenheid binnen ons gedeelte van de wijk. De rijkheid zit met name in het daklandschap: er zijn verschillende kapvormen die ook ten opzichte van elkaar verspringen en draaien. Daardoor ontstaat een levendig en informeel dorps beeld. Het accent ligt op de luiken. Het is een knipoog naar de lokale architectuur en het maakt de woningen wel bijzonder", vertelt architect Pieter Bedaux. 
 
Woning in Veld C
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring