Mijn favorieten

Start verkoop Veld G Ugchelen Buiten

Er gaan zaterdag 23 februari in 19 woningen in de verkoop bij Ugchelen Buiten: 12 twee-onder-een-kap woningen en 7 vrijstaande villa's. Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501. 

Alle belangstellenden zijn welkom op deze inloopochtend. We hebben uitgebreide brochures voor u klaarliggen, waarin alle informatie te vinden is over de woningen. Ook kunt u de maquette bekijken en een kijkje nemen op de locatie waar de woningen gerealiseerd gaan worden. 

 

Woningen Veld G

De 19 woningen in veld G van Ugchelen Buiten zijn ontworpen door Roggeveen & Piso Architecten. Alle woningen hebben zorgvuldig ontworpen details, zoals erkers, grote overstekken, mooi gedetailleerde dakgoten en houten gevelbanden boven de voordeur en erker. In veld G worden 5 typen woningen gerealiseerd. 
 

2 twee-onder-een-kap woningen - Type Geelhout

Deze royale twee-onder-een-kapwoningen vallen op door hun klassieke architectuur met zorgvuldig ontworpen details zoals de erkers en de grote overstekken. Bijzonder is de witte gevel en het rieten dak, die de woningen echt uniek maken. Binnen is alle ruimte om uw woonwensen te realiseren. Er zijn 4 of 5 volwaardige slaapkamers en er is een royale berging.

10 twee-onder-een-kap woningen - Type Grijze Wilg

Ook deze royale twee-onder-een-kapwoningen vallen op door hun klassieke architectuur met zorgvuldig ontworpen details zoals de erkers en de grote overstekken. Binnen is alle ruimte om uw woonwensen te realiseren. De ruime woonkamer biedt toegang tot de achtertuin. Door de minimale dakhelling van 45° ontstaat een hogere tweede verdieping. Er zijn 4 of 5 volwaardige slaapkamers en er is een royale berging.

5 vrijstaande villa's - Type Guldenroede

Deze royale villa’s vallen op door hun bijzonder gedetailleerde dakgoten en er is gespeeld met twee hoogtes. Door de minimale dakhelling van 45º ontstaat er een hogere tweede verdieping. De woning heeft 5 volwaardige slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen. 

2 vrijstaande villa's - Type Goudberk

Deze royale villa’s vallen op door hun rieten kappen in combinatie met de witte gevels, die zorgen voor een prachtige uitstraling. Het witte keimwerk biedt tevens optimale duurzaamheid van de gevels. De woning heeft 5 volwaardige slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring