Mijn favorieten

OPEN HUIS Anklaar!

Zie jij het wel zitten om te wonen in één van de beschikbare appartementen in Anklaar fase 1, maar wil je eerst even kijken? Dat kan! 5 april ben je welkom tussen 16.00 en 17.00 uur om de laatste beschikbare woningen van binnen te bekijken. Wij staan voor je klaar bij de hoofdingang van de appartementen aan de Sluisoordlaan, ter hoogte van de Pythagorasstraat.

Het betreden van de bouwplaats is op eigen risico en je dient er rekening mee te houden dat de appartementen alleen bereikbaar zijn per trap.

Op de plaats van het voormalige winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn wordt volop gewerkt aan de realisatie van een nieuw en eigentijds stadsdeel. Het nieuwe Winkelcentrum Anklaar is straks het aantrekkelijke winkelhart van de wijken Zevenhuizen en Zuidbroek. Boven de winkels komen ruime, moderne en comfortabele nieuwbouwappartementen van verschillend formaat. De eerste 28 nieuwbouw appartementen zijn inmiddels in verkoop gebracht en er zijn nog maar enkele comfortabele appartementen beschikbaar. 

      
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring