Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Engelanderholt (Bouwnummer 6) in Beekbergen 7361 DA

Engelanderholt (Bouwnummer 6)

7361 DA Beekbergen
Koopsom € 565.000,- v.o.n.
055-5777107

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Landgoed Engelanderholt laat uw hart sneller kloppen. Deze unieke locatie in het groen biedt straks een thuis aan een ieder die graag riant wil wonen zonder concessies te hoeven doen aan zijn of haar woonwensen en woonomgeving. Hier komen stijl, klasse en comfort op unieke wijze samen op een...
Lees meer

Omschrijving

Landgoed Engelanderholt laat uw hart sneller kloppen. Deze unieke locatie in het groen biedt straks een thuis aan een ieder die graag riant wil wonen zonder concessies te hoeven doen aan zijn of haar woonwensen en woonomgeving. Hier komen stijl, klasse en comfort op unieke wijze samen op een werkelijk prachtige plek.

Landgoed Engelanderholt is fraai gelegen in de bossen tussen Apeldoorn en Beekbergen. Het groene karakter van het terrein blijft behouden en biedt straks een thuis aan twaalf riante kavels en een kleinschalig complex met circa 14 - 20 luxueuze appartementen die van alle gemakken voorzien zijn. Ook het vermaarde Riant Equestrian Centre, dat iets ten noorden ligt, zal naar deze plek verhuizen. En dat geeft Landgoed Engelanderholt nog meer uitstraling en cachet.

Uitgangspunt bij de herontwikkeling van het gebied is dat wat groen is groen moet blijven en dat de bebouwing te gast is in de natuur. Op die manier kunt u straks eindeloos genieten van rust, ruimte en een woonomgeving die al uw zintuigen prikkelt.

Omgevingsvergunning
Per kavel is er een omgevingsvergunning (bouwplan) afgegeven en deze is onherroepelijk. Deze bouwplannen zijn te downloaden op de projectwebsite van Landgoed Engelanderholt (engelanderholt.nl). Op basis van deze vergunning kunt u morgen gaan bouwen aan uw droomhuis. De ontwerpen zijn van Harmonische Architectuur te Voorstonden. Voor overige gegevens over het bestemmingsplan of omgevingsvergunningvrije bouwmogelijkheden verwijzen wij naar de website: ruimtelijkeplannen.nl.

Aannemer
U bent vrij om een eigen aannemer/bouwer in te schakelen.

Bestemmingsplan
Op dit moment loopt er een bestemmingsplanwijziging: “Buitengebied Beekbergen en Loenen”. In dit plan worden de afgegeven omgevingsvergunningen meegenomen en worden de kavels op den duur vrije kavels. Als de bestemmingsplanwijzing tot stand komt worden de prijzen aangepast.

Gasloos
In het gebied wordt geen gas aangelegd zodat u de kans krijgt om een toekomstig bestendige en duurzame woning te bouwen.

Bouw- en woonrijp
Het bouwrijp maken van het Landgoed Engelanderholt wordt na verkoop van de derde kavel gestart.

De prijzen zijn inclusief:
Bouwplan inclusief bijbehorende tekeningen en berekeningen (epc en constructie);
* Leges van de afgegeven Omgevingsvergunning (bouwplan);
* Sonderingen;
* BTW (thans 21%, wijzigingen in het tarief worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend);
* Notariskosten voor leveringsakte;
* Overige overdrachtskosten als kadastrale kosten en inschrijving openbare registers;
* Glasvezel;
* Kavelprijs vast tot 1 maart 2019.

De prijzen zijn exclusief:
* De kosten van financiering, o.a. afsluitkosten en kosten hypotheekakte;
* Aansluitkosten water, elektra en riolering.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 565.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.