Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Het Groene Hart
7339 HE Ugchelen
Koopaanneemsom € 459.000,- tot € 459.000,- Verkocht
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 1
Lees meer

Omschrijving

Op een prachtige locatie nabij het dorpse centrum van Ugchelen wordt een bijzonder woongebied gecreëerd: “Het groene hart”. Ruimte en groen zijn karakteristiek voor deze locatie. Op deze unieke plek worden 31 woningen gerealiseerd. De grote hoeveelheid waardevolle bomen geven deze locatie een extra...
Lees meer

Omschrijving

Op een prachtige locatie nabij het dorpse centrum van Ugchelen wordt een bijzonder woongebied gecreëerd: “Het groene hart”. Ruimte en groen zijn karakteristiek voor deze locatie. Op deze unieke plek worden 31 woningen gerealiseerd. De grote hoeveelheid waardevolle bomen geven deze locatie een extra dimensie. Hier kunt u ontspannen, prettig en rustig wonen in een dorpse omgeving.

Ugchelen is prachtig gelegen ten zuidwesten van Apeldoorn op de oostelijke “helling” van het Veluwse massief. Ugchelen vormt de overgang van de stad naar het landelijke natuurgebied. Wat het project “Het groene hart” extra aantrekkelijk maakt is dat u woont op loopafstand van de dorpskern van Ugchelen. Ugchelen heeft alle voorzieningen in huis en de talrijke voorzieningen van Apeldoorn liggen om de hoek. Kortom een ideale plaats om te wonen.

Toekomstige bewoners krijgen het beste van twee werelden: Het comfort van hedendaagse voorzieningen en de rust en de ruimte van de prachtige natuur.
Overdracht Koopaanneemsom € 459.000,- - € 459.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 100 m² t/m 175 m² Inhoud 423 m³ t/m 662 m³ Perceeloppervlakte 115 m² t/m 374 m² Aantal kavels 1 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 0
U kunt de brochure hier downloaden

  Doorsturen

  Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
  Uw gegevens
  Gegevens ontvanger
  Opmerkingen

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Doorsturen

  Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.