Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Leigraaf (Op het Hooiland)
7381 BS Klarenbeek
Koopaanneemsom € 375.000,- tot € 375.000,- Verkocht
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 2
Lees meer

Omschrijving

Net buiten Apeldoorn aan de Leigraaf, worden 18 bijzondere, onder architectuur ontworpen, woningen gerealiseerd. Het betreft hier een nieuwbouwproject van 4 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. Het is dus genieten van de landerijen en het prachtig omliggende...
Lees meer

Omschrijving

Net buiten Apeldoorn aan de Leigraaf, worden 18 bijzondere, onder architectuur ontworpen, woningen gerealiseerd. Het betreft hier een nieuwbouwproject van 4 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. Het is dus genieten van de landerijen en het prachtig omliggende landschap op de woonlocatie en tevens gebruik maken van de vele voorzieningen in Apeldoorn.

In dit plan zijn nog 2 twee onder een kap woningen beschikbaar die gebouwd worden met een uitbouw van 2,4 meter.

De sfeer van de woonlocatie refereert aan de agrarische ligging in het buitengebied, er zijn twee erven gecreëerd met een informele losse sfeer. Ook de woningen refereren aan de bebouwing in de omgeving door de markante kapvorm en kleurstelling.Aan de voorzijde zijn de woningen georiënteerd op het gezamenlijke hofje en aan de achterzijde zijn de woningen gericht op het prachtige omliggende landschap. De informele setting rondom het erf met verschillende typen van woningen heeft ons geïnspireerd tot het maken van authentieke en persoonlijke ontwerpen. Alle woningen zijn afgewerkt met hoogwaardige producten en door het subtiel wijzigen van de kleuren van gevels en daken is er een losse setting gemaakt rondom het hof met individuele woningen. De vier vrijstaande woningen hebben door de grote rode kap en donkere gevels een bijzondere sterk karakter gekregen. Door de grote glaspuien aan de tuinzijde heeft de woonkamer volledig vrij zicht op de natuur. Door het toevoegen van witte gevelvlakken is er een prachtige compositie verkregen voor de geschakelde woningen. De tien twee-onder-een-kap woningen hebben een oranje–rode baksteen gevel en een zwart dak. De entree aan de zijkant heeft een kleine overkraging waardoor het een ontwerp is geworden met een heel eigen sfeer. Omdat er met zoveel zorg, aandacht en inspiratie aan dit plan is gewerkt door stedenbouwkundige, landschapsarchitect en I’M architecten wordt dit voor mensen een heerlijke plek om te wonen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 375.000,- - € 375.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 146 m² Inhoud 639 m³ Perceeloppervlakte 290 m² t/m 352 m² Start Verkoop 20-04-2017 Aantal kavels 2 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.