Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Nieuwe Factorij
7332 CL Apeldoorn
Koopaanneemsom € 255.000,- tot € 305.000,- Verkocht
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 22 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

ER ZIJN NOG ENKELE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!

Uitgangspunt voor de herontwikkeling van de Nieuwe Factorij aan het Apeldoorns Kanaal is het behoud van het industriële karakter van de oorspronkelijke fabrieksgebouwen. Daarom worden er 22 woningen gebouwd die de contourlijnen van de...
Lees meer

Omschrijving

ER ZIJN NOG ENKELE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!

Uitgangspunt voor de herontwikkeling van de Nieuwe Factorij aan het Apeldoorns Kanaal is het behoud van het industriële karakter van de oorspronkelijke fabrieksgebouwen. Daarom worden er 22 woningen gebouwd die de contourlijnen van de oorspronkelijke bebouwing volgen. De bestaande villa past perfect in de nieuwe bebouwing. Ook het gevelbeeld van de nieuwe woningen is geïnspireerd op de oude industriële architectuur. Kenmerkend daarvoor zijn onder andere de karakteristieke metselwerkdetails. Elk bouwblok heeft een eigen stijl, maar met elkaar vormen de gevels een mooie eenheid.

We bouwen vier bouwblokken op De Nieuwe Factorij. Aan de zijde van het Apeldoorns Kanaal ligt ‘De Werkplaats’. Het is een bouwblok van zes woningen met een karakteristieke kapvorm, het zogeheten sheddak. Ook de volledig gerenoveerde villa ligt aan het kanaal, ingepast in de nieuwe bebouwing. Ten westen hiervan liggen ‘Het Ketelhuis’ en ‘De Smederij’. Dit zijn drie bouwblokken van in totaal zestien woningen. Zij hebben karakteristieke langs- en dwarskappen. Samen met ‘De Werkplaats’ vormen ze de contouren van de oorspronkelijke bebouwing van het fabriekscomplex. Om het beeld van een complex te benadrukken verbinden we de bouwblokken met elkaar door gemetselde tuinmuren en fraaie stalen kraan(kabel)banen. De erfafscheiding met de openbare ruimten voorzien we standaard van een gaasmat met hedera. Met elkaar vormen de karakteristieke bouwblokken een bijzonder complex. Dat vrij gelegen is in het groen, langs het Apeldoorns Kanaal, met een leuk speeltuintje op loopafstand. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van uw woning.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 255.000,- - € 305.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 120 m² t/m 137 m² Inhoud 447 m³ t/m 509 m³ Perceeloppervlakte 107 m² t/m 138 m² Start Verkoop 22-02-2018 Aantal kavels 22 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.