Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ugchelen Buiten Veld I
7334 DP Apeldoorn
Koopaanneemsom € 419.500,- tot € 599.500,- Verkocht
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 14 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt de nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten gerealiseerd. In de wijk vindt u veel groene bosschages en hagen. Er staan ook veel oude bomen die voor een serene rust zorgen. Zij sluiten aan op de grotere bosgebieden in de directe omgeving....
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt de nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten gerealiseerd. In de wijk vindt u veel groene bosschages en hagen. Er staan ook veel oude bomen die voor een serene rust zorgen. Zij sluiten aan op de grotere bosgebieden in de directe omgeving. Hierdoor lijkt het alsof het bos de wijk in komt!

Wie in Ugchelen Buiten woont, kan lopend de natuur in. Vanuit uw huis loopt u zo het bos in voor een ochtendwandeling of een rondje joggen. Maar er is ook alle ruimte om in uw eigen tuin het heerlijke buitengevoel te creëren. En wie de natuur laat binnenkomen in zijn huis, ervaart nog meer rust en ruimte. Dat is ultiem genieten van de natuur die altijd inspireert. Droomt u van een huis omringd door groen en vlakbij een bos? In een omgeving waar bomen de sfeer bepalen? Laat dan uw droom werkelijkheid worden in Ugchelen Buiten.

In Veld I worden 14 woningen van de wijk Ugchelen Buiten gerealiseerd. Het betreft 8 semi-bungalows, 2 vrijstaande villa's en 4 twee-onder-een-kap woningen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 419.500,- - € 599.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 154 m² t/m 185 m² Inhoud 618 m³ t/m 850 m³ Perceeloppervlakte 255 m² t/m 510 m² Start Verkoop 17-09-2019 Aantal kavels 14 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.