Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Julianakwartier
7314 EN Apeldoorn
Koopaanneemsom € 439.500,- tot € 630.000,- Beschikbaar
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 41 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

In Julianakwartier woont u comfortabel, ruim en rustig, maar ook gezellig! De buurt is enorm populair en dat is niet voor niets. U heeft hier letterlijk alles bij de hand aan dagelijkse voorzieningen, uitgaansmogelijkheden en natuur. Verse broodjes haalt u bij de bakker aan de Sprengenweg, op...
Lees meer

Omschrijving

In Julianakwartier woont u comfortabel, ruim en rustig, maar ook gezellig! De buurt is enorm populair en dat is niet voor niets. U heeft hier letterlijk alles bij de hand aan dagelijkse voorzieningen, uitgaansmogelijkheden en natuur. Verse broodjes haalt u bij de bakker aan de Sprengenweg, op zaterdag loopt u zo naar het centrum van Apeldoorn om een kopje koffie te drinken op een terrasje, en voor een flinke wandeling gaat u naar een van de parken in de buurt.

36 Twee-onder-één-kapwoningen
Een robuuste, stijlvolle, halfvrijstaande woning met een architectuur die geïnspireerd is op de jaren ’30. Fraaie details zoals ambachtelijk metselwerk, keramische dakpannen en zinken hemelwaterafvoeren, geven de woning een rijke uitstraling. De woningen worden zeer compleet opgeleverd inclusief luxe keuken met inbouwapparatuur, een compleet afgewerkte badkamer met sanitair en tegelwerk, vloerverwarming en zonnepanelen. U kunt kiezen voor een woning met een langskap en 153 m² woonoppervlak, of voor een woning met een dwarskap en 163 m² woonoppervlak. Welke is uw favoriet?

5 Vrijstaande woningen
De klassieke, vrijstaande woning vormt een stijlvol herkenningspunt aan de Sprengenweg en de Koning Lodewijklaan. De helderwit afgewerkte gevel, de markante dakoverstekken en de subtiele roedeverdeling op de ramen, refereren duidelijk aan de architectuur van de jaren ’30. Bijzondere details zoals de houten bloembak op de eerste verdieping zorgen voor een vriendelijk accent. De woning wordt zeer compleet opgeleverd inclusief luxe keuken, topkwaliteit inbouwapparatuur, een luxe badkamer met sanitair en tegelwerk, vloerverwarming en zonnepanelen.

HOE WERKT DE TOEWIJZING?
Allereerst doen we bij elke inschrijving een globale financiële check om te beoordelen of de inschrijver voldoende draagkracht heeft om daadwerkelijk een woning in Julianakwartier te kopen. Is dat het geval, dan nemen we de inschrijver mee in de toewijzing, ongeacht hoe hoog het inkomen precies is (er geldt dus niet hoe meer inkomen/spaargeld, hoe groter de kans op een match). Vervolgens bekijken we hoe actief u als geïnteresseerde betrokken bent geweest bij het plan. Heeft u bijvoorbeeld woonwensen en bouwnummervoorkeuren doorgegeven? Dan heeft u meer kans dat er in de toewijzing een ‘match’ kan worden gemaakt. Uiteindelijk is het de computer die op basis van alle geregistreerde wensen en voorkeuren bepaalt welke bouwnummers aan wie worden toegewezen. Volkomen objectief en onpartijdig dus, en met maar één doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze (of eventueel hun tweede keuze).

BELANGRIJK!
Voor de woningen kunt u zich alleen digitaal inschrijven tot zondag 16 december 23.59 uur via julianakwartier.nl. De woningen worden toegewezen op basis van de ideale match tussen woning en koper.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 439.500,- - € 630.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 153 m² t/m 175 m² Inhoud 444 m³ t/m 508 m³ Perceeloppervlakte 270 m² t/m 870 m² Start Verkoop 01-12-2018 Aantal kavels 41 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.