Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Lanen
7324 CE Apeldoorn
Koopaanneemsom € 499.500,- tot € 499.500,- Verkocht
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Nog één woning TE KOOP en de BOUW is gestart!

Van Wijnen realiseert een kleinschalig en exclusief nieuwbouwproject: De Lanen, vier halfvrijstaande herenhuizen aan de Nijbroekseweg. Het project wordt gekenmerkt door de prachtige ruime en brede kavels van maar liefst 420 m² tot 459 m²....
Lees meer

Omschrijving

Nog één woning TE KOOP en de BOUW is gestart!

Van Wijnen realiseert een kleinschalig en exclusief nieuwbouwproject: De Lanen, vier halfvrijstaande herenhuizen aan de Nijbroekseweg. Het project wordt gekenmerkt door de prachtige ruime en brede kavels van maar liefst 420 m² tot 459 m².

De laatste woning wordt standaard voorzien van een uitbouw van 2,40 meter en is voorzien van dubbele openslaande deuren. Tevens wordt de woning voorzien van luxe binnendeurbeslag en een vorstvrije buitenkraan aan de zijkant van de woning en wordt de garage voorzien van hardhouten openslaande deuren. De badkamer en toilet worden casco opgeleverd en kunnen eventueel worden afgebouwd naar uw eigen wensen.

Uiteraard wordt de woning gasloos opgeleverd met stadsverwarming!

De laatste woning heeft een prachtig diepe en brede kavel, die op het noordwesten gelegen is, heeft een kaveloppervlakte van ca. 459 m². Daardoor kun je op elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon of juist van de schaduw. Ook in de woning is volop ruimte. Het woonoppervlakte bedraagt 159 m² (inclusief uitbouw) en daarbij heb je nog een vrijstaande garage. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Door de hoge kapconstructie kun je optioneel ook kiezen voor een extra slaap- en badkamer op zolder (de voorbereidingen voor deze optie worden standaard meegenomen om deze wensen ook eventueel in de toekomst waar te maken).

Koopsom € 499.500,- v.o.n. inclusief de extra opties (bijvoorbeeld extra uitbouw van 2,4 meter).

Interesse? Kijk dan op de site: delanenapeldoorn.nl of neem contact op met ons kantoor!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 499.500,- - € 499.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 159 m² Inhoud 570 m³ t/m 583 m³ Perceeloppervlakte 459 m² Start Verkoop 13-12-2018 Aantal kavels 4 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.