Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Parkpoorten - Musicalstraat
7323 RN Apeldoorn
Koopaanneemsom € 225.000,- tot € 309.500,- Verkocht
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 18 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

In dit nieuwe plan zullen 18 energiezuinige en modern vormgegeven rijwoningen worden gerealiseerd, te weten: 8 hoek- en 10 tussenwoningen. De woningen hebben volop woon- en leefruimte, zowel binnen als buiten.

Wonen in Zuidbroek
Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn...
Lees meer

Omschrijving

In dit nieuwe plan zullen 18 energiezuinige en modern vormgegeven rijwoningen worden gerealiseerd, te weten: 8 hoek- en 10 tussenwoningen. De woningen hebben volop woon- en leefruimte, zowel binnen als buiten.

Wonen in Zuidbroek
Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn en wordt begrensd door de A50, de Deventerstraat, Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, de Oost-Veluweweg en de wijk Zevenhuizen. De nieuwe ‘buur’ van Zevenhuizen belooft een bijzondere wijk voor wonen en werken te worden. Thema’s zoals energie, water, landschap en groen spelen een belangrijke rol. De voorzieningen liggen verspreid door de wijk alleen het Kristal neemt een centrale plek in, in de wijk. Daar zijn scholen, een grand cafe en er zal ook een bescheiden winkel voor boodschappen worden gerealiseerd. Het uitgangspunt is altijd geweest dat Zevenhuizen en Zuidbroek elkaar versterken, daarom zullen de inwoners van beide wijken gebruik maken van elkaars  voorzieningen. Winkelcentrum Anklaar zal voor Zuidbroek beschikbaar zijn, daarom wordt er nu  gewerkt aan verbetering van dat centrum.
 
Met zicht op Park Zuidbroek
Vanuit je woning kijk je uit over Park Zuidbroek. Vroeger waren dit de Apeldoornse hooilanden, waar koeien graasden langs de slootkant in de wei. Nu is dit een bijzonder park, waar de natuur zijn gang gaat en waar de mens zich honderd procent mens voelt. Wat een voorrecht om hier te wonen! Zie jezelf een boekje lezen op een bankje in de zon. Hier wordt getrouwd en gepicknickt, hier leer je zoon- of dochterlief fietsen en hier kunnen de honden naar hartenlust ravotten. Feel free!

Park Zuidbroek
Fietsen over de verharde wegen, slenteren over de onverharde paden. Vliegeren bij voldoende wind op een van de grote velden of een potje voetbal. Eten, drinken en een spelletje kwartetten op een van de picknicktafels Met de jonge kinderen naar een van de drie speelplekken, of allemaal na elkaar.
Midden in nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt Park Zuidbroek. Een park van maar liefst 30 hectare groot. Het park heeft een veelzijdig karakter. Kinderen kunnen er spelen. Scholen kunnen de velden gebruiken voor sportactiviteiten en er is volop ruimte om elkaar te ontmoeten, te wandelen of een boek te lezen.
Wandel eens door nieuwbouwwijk Zuidbroek en ontdek het park!
Overdracht Koopaanneemsom € 225.000,- - € 309.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 100 m² t/m 166 m² Inhoud 196 m³ t/m 526 m³ Perceeloppervlakte 125 m² t/m 215 m² Start Verkoop 16 november 2017 Aantal kavels 18 Aantal Bouwtypes 2 Vrij 19 Woningtypen Woonhuis

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.