Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vlindertuin fase 2
7323 VN Apeldoorn
Koopaanneemsom € 245.000,- tot € 334.500,- Verkocht
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 26 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

DE VERKOOP IS INMIDDELS GESTART, U KUNT ZICH INSCHRIJVEN TOT MAANDAG 23 OKTOBER 17.00 UUR.

In de groene woonwijk Zuidbroek in Apeldoorn realiseert Loostad Vastgoedontwikkeling 8 royale twee-onder-één-kapwoningen, 10 fantastische hoekwoningen en 8 comfortabele tussenwoningen aan het...
Lees meer

Omschrijving

DE VERKOOP IS INMIDDELS GESTART, U KUNT ZICH INSCHRIJVEN TOT MAANDAG 23 OKTOBER 17.00 UUR.

In de groene woonwijk Zuidbroek in Apeldoorn realiseert Loostad Vastgoedontwikkeling 8 royale twee-onder-één-kapwoningen, 10 fantastische hoekwoningen en 8 comfortabele tussenwoningen aan het Icarusblauwtje (Vlindertuin). De woningen zijn fraai van vormgeving en royaal van indeling, gesitueerd op ruime percelen. Het uitgangspunt van het ontwerp is leefcomfort en ruimtelijke beleving. De woningen in de wijk Zuidbroek worden aangesloten op een warmtenet, waarmee alle huizen in de nieuwe wijk duurzaam worden verwarmd. Op die manier wordt het gebruik van fossiele energiebronnen teruggedrongen en de uitstoot van CO2 beperkt.

Zuidbroek is een wijk met uitstekende voorzieningen en een wijkgericht centrum waar verschillende scholen, een medisch centrum, sportvoorzieningen, een grand café en een buurtsuper onderdak vinden. De wijk Zuidbroek bestaat uit 3 deelgebieden waar in totaal zo’n 3.100 woningen worden gebouwd. De Vlindertuin ligt in het gelijknamige deelgebied.

Zuidbroek is uitstekend bereikbaar, zowel vanuit de binnenstad als vanaf de snelweg A50. Voor de fietsers en voor het openbaar vervoer (er is een bushalte om de hoek) worden zelfs speciale voorzieningen getroffen, zodat men veilig en snel van en naar het centrum van Apeldoorn kan komen.
Overdracht Koopaanneemsom € 245.000,- - € 334.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 127 m² t/m 141 m² Inhoud 469 m³ t/m 521 m³ Perceeloppervlakte 134 m² t/m 291 m² Start Verkoop 12 oktober 2017 Aantal kavels 26 Aantal Bouwtypes 3 Vrij 3 Woningtypen Woonhuis

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.