Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ugchelen Buiten Veld A
7334 DT Apeldoorn
Koopaanneemsom € 249.000,- tot € 535.000,- Verkocht
055-5777107

Kenmerken

Aantal kavels 31 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt de nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten gerealiseerd. In de wijk vindt u veel groene bosschages en hagen Er staan ook veel oude bomen die voor een serene rust zorgen. Zij sluiten aan op de grotere bosgebieden in de direct omgeving....
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt de nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten gerealiseerd. In de wijk vindt u veel groene bosschages en hagen Er staan ook veel oude bomen die voor een serene rust zorgen. Zij sluiten aan op de grotere bosgebieden in de direct omgeving. Hierdoor lijkt het alsof het bos de wijk in komt!

Ugchelen Buiten biedt woningen voor jong en oud. In Ugchelen Buiten vindt u het huis van uw dromen. Tenminste, als u droomt van een van een huis in een groene omgeving.

De 31 woningen in Veld A van Ugchelen Buiten zijn ontworpen door Roggeveen & Piso Architecten. De midden- en hoekwoningen, twee onder een kap woningen en de vrijstaande villa's zijn met dezelfde beeldtaal ontworpen. Met zorgvuldig ontwerpen details is er een samenhang in de verschillende woningtypes gecreëerd. Voorbeelden zijn de erkers, de grote overstekken, de mooi gedetailleerde dakgoten en de houten gevelbanden boven de voordeur en de erker.

In Veld A worden de eerste 31 woningen van Ugchelen Buiten gerealiseerd, bestaande uit: 10 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande villa's en 19 midden- en hoekwoningen.
Overdracht Koopaanneemsom € 249.000,- - € 535.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 120 m² t/m 173 m² Inhoud 336 m³ t/m 484 m³ Perceeloppervlakte 115 m² t/m 360 m² Start Verkoop 01 juli 2017 Aantal kavels 31 Aantal Bouwtypes 4 Vrij 0 Woningtypen Woonhuis

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.