Mijn favorieten

Groot Zonnehoeve - het Quadrant

Graag nodigen wij u uit voor de officiële start verkoop van de 46 nieuwbouw appartementen in Groot Zonnehoeve Apeldoorn. U bent van harte welkom aanstaande donderdag 18 juli van 17:00 tot 18:30 uur. De verkoop vindt plaats bij Nieuwbouw Centrum Apeldoorn aan de Roggestraat 167 in Apeldoorn.


Aan de laan van Zonnehoeve ontwikkelen we een modern appartementencomplex met in totaal 46 appartementen. Het gebouw bestaat uit een goede mix van zowel grote appartementen met een fraai uitzicht en compacte appartementen met een eigen entree op de begane grond. De appartementen zijn volledig gasloos, standaard voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp. Het gebouw bestaat uit twee torens welke verbonden worden door de galerij aan de binnenzijde van het gebouw. Ieder appartement heeft haar eigen privéparkeerplaats. Het groen van de Groene Mal wordt naar binnen getrokken naar de parkeerhof waar zowel de privéparkeerplaatsen als de privébergingen te bereiken zijn. In het plan is veel ruimte voor groen en voor het eventueel creëren van een binnentuin.

   

Het Quadrant vormt de kroon op Groot Zonnehoeve. In het laatste deel van deze nieuwbouwwijk ontwikkelen we een modern appartementencomplex met in totaal 46 appartementen. Ga je voor veel ruimte en een fraai uitzicht over de groene omgeving? Of spreekt een compact appartement met een eigen entree op de begane grond jou aan? Je hebt volop keuze, want het complex bestaat uit maar liefst veertien verschillende woningtypes. Of je nu starter bent of de stap zet van een huis naar een appartement, de kans is groot dat je hier vindt wat je zoekt.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring